Concert met NLS Klaaswaal

Op zaterdag 26 mei geeft het Fanfareorkest van Na Lang Streven ’s-Gravendeel een concert in de Ontmoetingskerk in ’s-Gravendeel met als gastvereniging het Klaaswaals Symfonisch Blaasorkest van muziekvereniging Na Lang Streven uit Klaaswaal.

Beide verenigingen dragen dezelfde naam “Na Lang Streven” en zijn daarmee ook de enige 2 muziekverenigingen in Nederland met deze naam. Een prima reden om eens een muzikale ontmoeting af te spreken. Daar is het dan nu eindelijk van gekomen. 

Het Klaaswaals Symfonisch Blaasorkest is een harmonieorkest met een rijke historie in de top van de Nederlandse blaasmuziek en staat onder leiding van dirigent Michael Engelbrecht.

Zij hebben een mooi programma samengesteld met de 5th suite for Band van Alfred Reed, de 2e Suite van Gustav Holst en Danzas Fantasticas van Joaquin Turina.

Het fanfareorkest van NLS ’s-Gravendeel staat onder leiding van dirigent Arnold Zwijgers.

Op de lessenaar staat onder andere muziek over de Schotse Hooglanden in Hymn of the Highlands van Philip Sparke. Daarnaast ook de Alpina Saga van Thomas Doss, maar ook muziek uit Game of Thrones en swingende muziek uit de film Iron man 3. ymnHym

U bent van harte welkom!

De toegang bedraagt slechts €5,-  Kaarten zijn te koop aan de deur op de avond van het concert zelf en zijn vooraf te reserveren via het secretariaat dmv het contactformulier hier op de website.

Het concert begint om 20:00 uur. De zaal is open vanaf 19:30 uur.  Presentatie is in handen van Renate Hooijer.

 

poster 26 mei