Concert met Altena Brass 11 maart

Op zaterdag 11 maart geeft het Fanfareorkest van Na Lang Streven ’s-Gravendeel een concert in de Ichthuskerk in ’s-Gravendeel met als gastvereniging Altena Brass uit Andel. Altena Brass is een Brassband die uitkomt in de Nederlandse Kampioensdivisie voor Brassbands en hoort daarmee tot de top van Nederlandse Brassbands. Het fanfareorkest van NLS, dat onder leiding staat van dirigent Arnold Zwijgers, zal het eerste gedeelte van het concert voor haar rekening nemen. Er zal een programma met zeer uiteenlopende werken worden gebracht.

Na de pauze zal de Brassband Altena Brass onder leiding van dirigent Anno Appelo het concert vervolgen. Als try-out voor hun Paasconcert zal Altena diverse werken die op het programma staan voor dit concert en een gedeelte van hun muzikale show ‘Space Chords’ brengen. Het belooft in ieder geval een spectaculaire avond te worden.

U bent van harte welkom!

De toegang bedraagt slechts €5,- (inclusief 1 consumptie) kaarten zijn te koop aan de deur op de avond van het concert zelf en zijn vooraf te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het concert begint om 20:15 uur. De zaal is open vanaf 19:45 uur.