Volkskerstzang 2016 ’s-Gravendeel

Op dinsdagavond 20 december wordt de jaarlijkse volkskerstzang weer gehouden in het Atrium van wooncomplex ‘de Boomgaard’ aan het Weegje in ’s-Gravendeel.


Algemene Seniorenbond ’s-Gravendeel, Interkerkelijk koor ‘Kairos’ en het Fanfareorkest van ‘Na Lang Streven’ organiseren met elkaar dit evenement dat inmiddels is uitgegroeid tot een vaste traditie in het dorp. De afgelopen jaren werd de volkskerstzang al druk bezocht. 
Naast de mogelijkheid om zelf in een gezellige kerstsfeer traditionele kerstliederen te zingen onder begeleiding van het Fanfareorkest van NLS kunt u ook luisteren naar kerstmuziek door dit orkest en door het koor Kairos dat ook enkele liederen ten gehore zal brengen. NLS staat onder leiding van dirigent Arnold Zwijgers, Kairos staat onder leiding van dirigent Arie de Korte. 


Zoals ieder jaar is er een goed doel gekoppeld aan de volkskerstzang en dit jaar is gekozen voor Stichting Voedselbank Hoekse Waard. Met de verkoop van warme chocolademelk (€ 0,50 per beker) tijdens de volkskerstzang en de collecte bij de uitgang wordt geld ingezameld dat aan dit goede doel wordt gegeven. 


De toegang is gratis, aanvang is 20:00 uur, vanaf 19:30 uur is de Boomgaard open voor publiek.
De verwachte eindtijd is ca. 21:15 uur. 


U bent van Harte Welkom!

VKZposter2016