Welkom bij NLS 's-Gravendeel

Muziekvereniging NLS is een club waar gezelligheid voorop staat, maar waar ook de prestaties niet vergeten worden. Op het prachtige eiland de Hoeksewaard onder Rotterdam is deze vereniging te vinden, welke uniek is in Zuid-Holland door het bestaan uit de verschillende voltallige groepen. Elke dag wordt er wel enthousiast geblazen of gedrumd in het gebouw aan het Nestpad in 's-Gravendeel. En dat alles wordt natuurlijk ook getoond tijdens de eigen concerten, maar ook met optredens op straat of bij concoursen (wedstrijden).

Het laatste nieuws:

Start muzieklessen

Herinner je de muziekles van muziekvereniging Na Lang Streven ’s Gravendeel nog?

Voor de zomervakantie zijn wij bij je in de klas geweest. We hebben verteld over de muzieklessen en de instrumenten. Ook hebben we met elkaar geoefend op de blokfluit en de instrumenten. Een aantal van jullie waren enthousiast en hebben zich al opgegeven.

Heb je ook zin om blokfluit of een instrument te leren bespelen?

De lessen zullen weer starten vanaf maandag 2 september 2019. Je bent nog van harte welkom!
De blokfluitlessen worden gegeven op: maandagmiddag in Strijen CBS De Parel vanaf 15.30 u. 
                                                               donderdagmiddag in ‘s Gravendeel CBS De Bouwsteen vanaf 15.15u.
 
Inlichtingen:
Carine Quartel         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 078-6743354  (blokfluitdocent)                                        
Chantal van Kleef    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (blaasinstrumenten)                   
Renske Kalkman      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (slagwerkinstrumenten)

Jubileumconcert 15 juni 2019

Dit jaar bestaat NLS 85 jaar! Om dat te vieren zal er op zaterdagavond 15 juni 2019 een jubileumconcert gehouden worden.
 
Sporthal De Schenkel zal weer een make-over krijgen tot een ware concertzaal. Er wordt een gevarieerd programma met aansprekende muziek, omlijst met zang gepresenteerd. Van onze eigen vereniging zullen ons Fanfareorkest en de Slagwerkgroep optreden. Daarnaast hebben we ook een aantal gastoptredens: Popkoor “A lot of…” Hoeksche Waard zal haar medewerking verlenen; maar ook Cameron Millar, een Australische saxofonist, zal soleren met ons orkest. 

Op piano zal Rens van Rossum het orkest ondersteunen en voor begeleiding zorgen.

Petra van Rossum zal middels een voice-over de presentatie verzorgen. 

Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar en in de voorverkoop vanaf 10 juni bij leden. 

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  kunt u alvast kaarten reserveren. 

Kaarten kosten €12,50 per stuk en €7,50 voor personen tot en met 16 jaar. 

 

poster15juni

Jubileumconcert jeugdafdelingen 85 jaar NLS

Op zaterdag 25 mei 2019 wordt door de jeugdafdelingen van Na Lang Streven een eigen jubileumconcert, ter gelegenheid van het 85-jarig bestaan van de vereniging, gehouden in de Ichthuskerk in ’s-Gravendeel.

De belangstelling voor de jeugdafdelingen is de laatste jaren zo groot dat de keuze is gemaakt dat zij het beste tot hun recht komen op een eigen concert. Op 15 juni zullen het Fanfareorkest en de Slagwerkgroep ook nog een groot jubileumconcert houden in sporthal de Schenkel.

De afdelingen die deze avond op zullen treden zijn:

De Blokfluitgroep onder leiding van Carine Quartel. 

De Jeugdslagwerkgroep ‘youNg decibeLS’ onder leiding van Cees van den Boogaard.

Het Jeugdorkest New taLentS  en enkele leerlingengroepjes onder leiding van dirigent Arnold Zwijgers.

U bent van harte welkom!

Zaal open om 19:00 uur, aanvang 19:30 uur.

Entree: €5,- (kinderen tot en met 16 jaar € 2,50)

jubileumjeugd