Welkom bij NLS 's-Gravendeel

Muziekvereniging NLS is een club waar gezelligheid voorop staat, maar waar ook de prestaties niet vergeten worden. Op het prachtige eiland de Hoeksewaard onder Rotterdam is deze vereniging te vinden, welke uniek is in Zuid-Holland door het bestaan uit de verschillende voltallige groepen. Elke dag wordt er wel enthousiast geblazen of gedrumd in het gebouw aan het Nestpad in 's-Gravendeel. En dat alles wordt natuurlijk ook getoond tijdens de eigen concerten, maar ook met optredens op straat of bij concoursen (wedstrijden).

Het laatste nieuws:

Bevrijdingsconcert 30 april 2022

Op zaterdagavond 30 april 2022 zal er een Bevrijdingsconcert worden gegeven in de Hervormde Kerk in 's-Gravendeel. Dit concert staat in het teken van 75 jaar vrijheid. Door Corona is het concert uitgesteld naar dit jaar.

Naast ons fanfareorkest zal er opgetreden worden door het Zangkoor Amuzing. Er is orgelbegelding door Sander Barth en de presentatie zal in handen zijn van Hessel Visser. 

Het concert zal beginnen om 19.30, deuren gaan open om 19.00.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Vrienden Kerk op de Heul. Toegang is gratis.

 Poster bevrijdingsconcert

Concert 13 november 2021 geannuleerd

In verband met de recente wijzigingen van de Corona maatregelen kan het concert van zaterdagavond 13 november 2021 helaas niet door gaan.